01/2009 – 12/2010
Lebensmitteltechnologie
, Nicaragua
Fotos sind nur für registrierte Arbeitgeber sichtbar
Hier registrieren
Patissier/PatissièreNicaragua |
6 Jahre Erfahrung |
Geburtsdatum:
Staatsangehörigkeit:
nicaraguanisch
10300485
01/2009 – 12/2010
01/2011 – 08/2019
Prepare fondant cakes and various types of coverage. Make candy tables. Preparation of desserts. Make purchases from suppliers. Register inventory. Take administrative control.
Weitere Profildaten werden sichtbar, wenn Sie sich registrieren
Zur Registrierung07/2010 – 12/2010
preparation of desserts for events, snacks, dessert decoration, preparation of special projects requested by first class customers
Weiterbildung
20.09.2014 – 20.09.2014
abgeschlossen
Weiterbildung
08.09.2014 – 19.09.2014
abgeschlossen
Weiterbildung
13.09.2014 – 13.09.2014
abgeschlossen
Weiterbildung
10.09.2014 – 12.09.2014
abgeschlossen
Gum paste technique to make differents flowers.
–
Prüfungs-Zertifikat auf Niveau B1
I am a very responsible, orderly, sincere, honest person. I like team work. When I make a cake(for example) I like to meet the client to connect feelings with a work of art because that is for me the bakery an art.