Patissier/Patissière

Nicaragua

6 Jahre Erfahrung

Geburtsdatum:

Staatsangehörigkeit:
nicaraguanisch

10300485

Hochschulstudium

Zeitraum
Abschluss / Fachbereich / Hochschule
Schwerpunkte

01/200912/2010

Technische/r Betriebswirt/in
Lebensmitteltechnologie

, Nicaragua

Berufserfahrung

Zeitraum
Tätigkeit / Unternehmen
Aufgaben

01/201108/2019

Pastry

, Nicaragua

Prepare fondant cakes and various types of coverage. Make candy tables. Preparation of desserts. Make purchases from suppliers. Register inventory. Take administrative control.

07/201012/2010

Pastisseri

, Nicaragua
Referenzen sind auf Anfrage erhältlich

preparation of desserts for events, snacks, dessert decoration, preparation of special projects requested by first class customers

Aus- und Weiterbildung

Zeitraum
Abschluss / Institut
Inhalt

Weiterbildung

20.09.201420.09.2014

abgeschlossen

3D sculpture cake

, Vereinigte Staaten

Weiterbildung

08.09.201419.09.2014

abgeschlossen

Master Course

, Vereinigte Staaten

  • Dokument_Bildung_011.jpg

Weiterbildung

13.09.201413.09.2014

abgeschlossen

Baking with professional results

, Vereinigte Staaten

Weiterbildung

10.09.201412.09.2014

abgeschlossen

Gum Paste

, Vereinigte Staaten

Gum paste technique to make differents flowers.

Sprachkenntnisse

Sprache
Level
Prüfung / Zertifikat
Spanisch
Muttersprache

Englisch
Fortgeschritten (B1)

Prüfungs-Zertifikat auf Niveau B1

Weitere Fähigkeiten

Kompetenzen
Führerscheine
Interessen, Hobbys, Persönliches

I am a very responsible, orderly, sincere, honest person. I like team work. When I make a cake(for example) I like to meet the client to connect feelings with a work of art because that is for me the bakery an art.

  • PKW

So geht's