Fleischer/in

Italien

15-20 Jahre Erfahrung

Geburtsdatum:

Staatsangehörigkeit:
italienisch

29790592

Hochschulstudium

Zeitraum
Abschluss / Fachbereich / Hochschule
Schwerpunkte

09/199512/2000

abgeschlossen

Accounting diploma
Finanz- und Rechnungswesen, Controlling

, Italien

Berufserfahrung

Zeitraum
Tätigkeit / Unternehmen
Aufgaben

12/2001Bis heute

pork butcher

, Italien
Referenzen sind auf Anfrage erhältlich

Organization of the gastronomy counter, in compliance with food administration exercises guidelines
Cutting, processing and packaging of cured meats
Indications to customers on the quality and characteristics of products for sale
Counter sale with use of slicers,scales, knives and tips for cutting and peeling grained cheese ,sale and handling of dairy products and fresh cheeses
Deboning and suture of raw hams
Management of the delicatessen counter ,contact with suppliers and warehouse management
Cash register use

Sprachkenntnisse

Sprache
Level
Prüfung / Zertifikat
Italienisch
Muttersprache

Spanisch
Gute Grundkenntnisse (A2)

Englisch
Grundkenntnisse (A1)

Weitere Fähigkeiten

Kompetenzen
Führerscheine
Interessen, Hobbys, Persönliches

punctuality and seriousness,flexibility,excellent interpersonal relationships, willingness to work on more shifts even on Saturday and Sunday

  • PKW

So geht's